• Geweldig bedrijf, Dit bedrijf was in de mogelijkheid om op zeer korte termijn alle werkzaamheden in mijn half gebouwde aanbouw over te nemen. resultaat helemaal super, wij zijn erg blij met onze nieuwe aanbouw en de gehele benedenverdieping die helemaal gerenoveerd is. nu 2 jaar verder heeft dit bedrijf aangeboden om ook nog eens de tuin te verbouwen, hier hebben wij niet lang over getwijfeld en weer een topresultaat. Ga zo door!!!

De overbuurtjes

 

 • Nieuwbouw gedeelte boerderij in best                             
  Klusbedrijf bennaars heeft in een 12 tal weken een groot gedeelde van onze boerderij geheel herbouwd, dus alle timmerwerken metselwerk stelwerk dakkapel opgebouwd en complete dakkonstructie gemaakt en ook het glas geleverd, alles naar volle tevredenheid. Komt prima zijn afspraken na, is vakbekwaam en heeft alle benodigde gereedschappen en bevestigingsmaterialen bij in zijn bus.

         Een aanrader voor iedereen die een echte vakman wil. Wij zullen met het andere gedeelte van de verbouw graag van zijn diensten               (en zijn maat henny groenen ) gebruik maken.

Fam scheepers best

 

 • Plaatsen douchecabine in Eindhoven

         Positief. Duidelijke afspraken vooraf en de douchecabine is netjes geplaatst. De badkamer is verder keurig achtergelaten.

         Een echte vakman.

 Groeten Tatiana

 

 • Klusbedrijf  Bennaars heeft bij ons een mooie  zolderkamer met dakkapel gerealiseerd en dakverbeteringen  uitgevoerd.
  Alles goed georganiseerd zodat het in zo kort  mogelijke tijd geklaard kon worden.
  Ze werken zeer netjes en met zorg voor kwaliteit.  Ze doen alles in goed overleg.
  Harrie is zeer betrokken. Zo kwam hij met slecht  weer, 's avonds om tien uur nog kijken of alles goed afgedekt was zodat het niet  nat kon worden.Kortom: een prima bedrijf en goede  vakmensen.

 Jack en Marianne Van Vooren